Practical Wing Chun Västerås

Practical Wing Chun Västerås

Nyheter 2017

NyheterPosted by Ronnie 2016-12-02 12:00:32
Träningsavgifter 2017
Vi har samma träningsavgifter för nästa år, 900Kr/termin eller 1400Kr/år som enbart kan betalas på vårterminen, börjar man träna hos oss i Augusti kan man bara betala in terminsvis. Betalas till vårt bankgiro som är 5058-8383

Glöm inte att betala in medlemskap för gymmet som vi har som krav, detta gör vi istället för att vi tar en större summa för vår träning för att betala in hyra till gymmet.

Om man betalar in årsavgifterna för både gymmet och klubben blir det billigast för er medlemmar.

Nybörjarintagning
Vår nybörjarintagning kommer vi ha under februari månad, så affischering runt om i stan sker under januari månad samt reklam via facebook sidan. Vi vill gärna ha hjälp med att både sprida facebook inläggen samt uppsättning av affischer.


Träningsläger
Här har ni våra preliminära datum för läger 2017 med Sifu, 21 – 23 April och 8 – 10 September. Det kommer troligen bli två träningsläger i Malmö under nästa år, samt eventuellt ett sommarläger. Om datumen ändras kommer det att uppdateras.


Internationella Wing Chun dagen
Den Internationella Wing Chun dagen 2017 inträffar i år på den 18 mars (lördag), där planerar vi att ha ett extra träningspass, som kommer live att sändas på vår facebook sida.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.